Overige Behandelingen 

Aura Chakra Healing 


Magnetiseren 


Edelsteen Healing 


Oorkaars & Reiki 


Bach Bloesem                                                  *   Scroll naar beneden voor meer informatie  * 

Aura - Chakra Healing 

Aura healing is - letterlijk - het helen van de mens door het helen van het energieveld dat elk mens en dier om zich heen heeft. Daaronder valt het helen van de onafhankelijke chakra's, het verwijderen van negatieve energie├źn en het terughalen van verloren zielendelen.

Elke blokkade (in de vorm van negatieve gedachten, emoties en leefpatronen) heeft een directe weerslag op het totale energieveld. Delen worden overactief, verharden of worden juist zwakker en bepaalde chakra's zijn in of uit balans.
Door het aura veld af te tasten en de chakra's te analyseren kan de aura healer elke afwijking in kaart brengen en kijken of er verstoringen zijn op fysiek, emotioneel, mentaal of spiritueel gebied. Na het in kaart brengen worden de energielagen en chakra's die niet in balans zijn, in een staat van heling gebracht.

Bij deze krijgt u van te voren een chakra test om te kijken waar u klachten vandaan komen . Bij mindere ernstige klachten voldoet 1 behandeling . Zou het nu gaan om ernstige klachten zijn er meerdere behandelingen ( minimaal 3 ) nodig om goed resultaat te krijgen .

behandeltijd +/- 60 min

kosten per behandeling geldt een tarief van 40 euro inclusief aura & chakra test

intake gesprek is gratis 


Edelsteen Healing 

Edelsteen behandeling - therapie

wat is dat ?

door een energetische behandeling wordt mee gewerkt met gebruik van edelstenen , denk aan Rozenkwarts , Citrien , Aventurijn , Bergkristal .

ieder edelsteen is gekoppeld aan bepaalde klachten en healing hiervan . als u klachten in kaart zijn gebracht door een kort gesprek . zullen hierop diverse edelstenen uitgezocht worden om de behandeling te starten . u hoeft alleen u schoenen uit te doen .

u ligt ontspannen op de behandeltafel evt met deken als u dat prettiger vindt . de diverse edelstenen worden rondom of zelfs op u geplaatst .. De energetische behandeling zal plaats vinden door energie door te sturen naar de stenen .

het is een behandeling om te relaxen . even terug trekken ,, en soort extra energie bij te krijgen .

deze kan eenmalig geven worden , zodra u het weer nodig heeft boekt u opnieuw een sessie .

bij ernstiger klachten word aangeraden minimaal 3 @ 4 sessie 's om goed resultaat te boeken .maar dat zal naar voren komen door kort intake gesprek .

de kosten zijn hiervoor per behandeling 27.50 euro 


Magnetiseren 

Magnetiseren is energie doorgeven ongeveer het zelfde als een reiki behandeling . alleen wat krachtiger van aard .

heeft u klachten en weet u niet of een reiki behandeling of magnetiseren voor u het beste is . maak een vrijblijvend afspraak en de optie 's worden met u besproken tevens inbegrepen met een vrijblijvend korte behandeling . om te zien welk effect het heeft op u lichaam .

tarieven per behandeling Magnetiseren kost 36,00

behandeling duur +/- 60 min 


                     Oorkaars & Reiki 

De oorkaarsen zijn gemaakt van katoen behandeld met bijenwas en diverse kruiden .

wat kan een oorkaars behandeling voor mij doen ?

Je oren staan in verbinding met je keel - neus en de bijholtes . door het schoorsteen effect van de oorkaars , ontstaat fijne trillingen die het trommelvlies licht masseert . door een oorkaars behandeling te nemen , kan men "beter gaan ruiken - beter ademhalen door de neus "ondanks dat men verkouden is .

waar helpt oorkaars bij , welke klachten ?

* overtollig oorsmeer * oorsuizen * keelpijn * slechthorend * stress symptomen * ontstoken amandelen * sinusitis * ontspanning * als klein voorbeeld te noemen . de gehele behandeling ondervindt men als rustgevend . duur van behandeling +/- 90 min

tarief voor een behandeling kost 20.00 euro

inclusief oorkaarsen inbegrepen 


                 Bach Bloesem Remedie 

Helen door gebruik te maken van bloesems

Soms zitten we vast in patronen , denk aan .. roofbouw van eigen lichaam - continu door blijven gaan , denk aan stress symptomen , burn -out , schuld gevoelens niet wetend waar ze vandaan komen , kinderen strijdlustig - tegendraads zijn . noem maar op

door Bach bloesems of Karmic flower of Chakra essence te gebruiken .allemaal op basis van natuurproducten , kunnen we vast zittende patronen door breken . zelfs inzicht geven hoe en waarom deze patronen in ons leven hebben gemanifesteerd .

door een gesprek aan te gaan en de diverse klacht of zelfs klachten te bespreken , kunnen we gezamenlijk kijken welke methode het beste bij u past .

De bach bloesem methode , waarbij het kan gaan om 5 diverse bloesems in te zetten . op maat gemaakt alleen voor u .


wilt u meer informatie hierover neem vrijblijvend contact met ons op .

# Het tarief voor een Intake - Consult = 25.00 euro

# Vervolg consult = 17,50 euro

*Bach bloesem op maat gemaakt kost = 8,50 euro .( per flesje .)

* Pipet flesje 30 ml