Consult 

Consult 

hier in de praktijk Keuze uit : Lenormand en Orakel 

via online E-mail :  Tarot  & Orakel 

 Foto Reading zowel van overleden personen en dieren .

Of in combinatie van beiden Kaartlegging & Foto Reading 

U kunt er voor kiezen  om een consult in de praktijk te krijgen .

* Tevens bestaat er ook de mogelijkheid om online via E-Mail  

   in pdf formaat  uw consult te krijgen .

Online consult via e-mail ( pdf formaat ) betalen kan via een beveiligde link via Ideal of zelfs paypal . u besteld uw consult en krijgt van mij een betalingskenmerk / link toegestuurd . zodra u deze betaald heeft  ,krijg ik automatisch een seintje en ga ik met uw gekozen  legging en eventuele vragen aan de slag .

Tijdens een consult of het nu hier in de praktijk is of via email gaat  wat kunt u verwachten ?

Ik ga tijdens een consult niks mooier maken dan wat het is , schilder geen bloemen aan de muur . dat wat ik door krijg zal ik ten alle tijden aangeven . eerlijk en oprecht en recht door zee. soms zijn we bang dat er tijdens een consult  dingen /items wat naar boven zouden kunnen komen wat we eigenlijk niet willen bespreken vooral niet met een vreemde . 

dat wat ik van boven mag doorgeven zal doorkomen , dat wat ik niet mag bespreken - krijg ik ook niet door . Tenzij het via Foto reading is dat de overleden persoon in kwestie iets wilt afronden of wil doorgeven rondom het thema . soms zitten we in schuldgevoelens ,had ik maar dit of dat gedaan . Overleden personen of familie willen niks anders dat we ons niet opzadelen met schuldgevoelens en hier mee blijven rond lopen .maar kunnen leven in het NU .

Hoe u deze Reading Consult interpreteert in u eigen leven  is uw eigen zaak , ik ga u niet vertellen wat u wel of niet moet doen , of wat voor keuze u moet gaan maken ,  Er bestaat namelijk " Vrije Wil  '"  , en u bent heer en meester over u eigen leven . Hier ben ik persoonlijk niet verantwoordelijk voor .Ik kan wel een zekere helderheid geven over een situatie hoe deze zich heeft ontwikkeld of uit welke hoek het komt of dat wat onderweg is toekomst gericht .

maar ieder consult is uniek .