contact 

Mededeling ivb Corona Virus .......

Alternatieve behandeling worden op dit moment niet gegeven , in afwachting  van . 

Consulten - kaartlegging + foto reading = Worden vanaf nu via 

Skype , Chat - Facebook messenger - Whatssapp  of Telefonisch of per Email gedaan.

voor meer informatie hierover  stuur me even een mailtje of neem telefonisch contact met me op.

  Veel sterkte gewenst - wees veilig - Let op mekaar , Zorg voor elkaar , en voor die gene die ziek zijn heel veel beterschap gewenst , en voor de nabestaande familie leden  , gecondoleerd & en sterkte gewenst tijdens dit proces en  met u verlies . 

Mvg patrice 

* Deze praktijk is NIET  aangesloten bij een zorg verzekeraar  en of stichting . als u een behandeling boekt kunt u wel een factuur verkrijgen , maar deze is niet terug te halen of een gedeelte van het bedrag terug verhalen  bij u eigen zorg verzekeraar .

Waarom ? De prijzen die in deze praktijk gehanteerd worden , zijn al minimaal . Zou ik me nu aansluiten bij een stichting waarbij het gedeelte behandeling  terug te vergoeden is , kom ik de kosten hiervoor weer terug te verhalen in de kosten /pakket / tarieven  -per behandeling en deze zouden dan vele male hoger zijn ,dan wat ze nu zijn  , over deze kwestie  heb ik zorgvuldig over nagedacht . En de prijzen - tarieven hierop aangepast zodat iedereen een behandeling kan betalen . Spirituele praktijk Quan Yin is aangesloten bij de Reiki vereniging Cirkel reg nummer: M19/1008 . 

Kasperenstraat 93 6466 BG Kerkrade                    Kvk 68258976. 

Werk alleen op afspraak !

Telefoon
+31(0)680045491

E-mailadres
info@praktijkquanyin.nl
 

* Bij geen gehoor - telefonisch contact spreek duidelijk u naam & telefoon nummer in op voicemail  , Dan bel ik u op een later tijdstip terug . 


 Als u een afspraak wilt afzeggen, doe dit dan minstens 24 uur van te voren, anders wordt deze in rekening gebracht.