Consult per email ontvangen 


                       Keuze uit :  Tarot of Oracle kaarten


U hoeft niet de deur uit te gaan om naar de praktijk toe te komen voor een kaart reading , tenzij dat u dat liever heeft om 1 op 1 consult te hebben en om meerdere vragen beantwoord te krijgen . .

u kunt nu ook hier een keuze maken & direct bestellen .Deze legging zijn eigenlijk bedoeld om direct en kort overzicht te krijgen op een vraag , gebeurtenis , van wat is of staat te gebeuren , keuzes uit diverse legging dit kan gaan om 4 of 5 of zelfs met meerdere kaarten om u situatie of zelfs vraag te beantwoorden

u krijgt u keuze reading met foto via de email toe gestuurd en kunt deze op u gemak thuis terug lezen ,

Zodra u het contact formulier met de gewenste legging  uit gekozen heeft en verstuurd hebt , krijgt u van mij een bevestiging email met daarin de nodige informatie om u aanvraag af te ronden .

* Vraag zit er een wachttijd op ? , antwoord Nee .

* Vraag : Hoe maak ik een keuze uit de spread - legging ? Antwoord : Volg hierbij u intuïtie en vraag bij u zelf welke spread kan mij op dit moment helpen . Maak hierop u keuze .

* Vraag hoe moet ik betalen ? Antwoord Betalingen gaan via Ideal of Paypal . U krijgt een betalingskenmerk - factuur toegestuurd , zodra deze betaald is , dan is de aanvraag afgerond en kan ik gaan starten met u gekozen legging .

Zodra u aanvraag binnen komt en de aanvraag is afgerond , dan zal ik starten met u gekozen legging . Het kan altijd zijn dat er meerdere aanvragen voor u zijn , dan zal ik dit ten alle tijden aangeven in de bevestiging email met eventuele tijds duur hoe lang dit gaat duren , Maar geen week of zelfs weken .


Lenormand kaarten 
Tarot kaarten 
Orakel kaarten